Quan Yinhealing

Quan Yinhealing

 

 Quan Yins`s storslagna Healing

Kanaliserad av Giselle King
       
                                   
                       
                  

Den här healingen introducerades 1983 genom ett fysiskt förkroppsligande av Quan Yin. Quan Yin förklarade att den här healingen bara praktiserades enbart i de högre dimensionerna av uppstigna mästare, för att hjälpa varanda och att hjälpa jorden och mänskligheten. 

Det är en healing till oss själva, andra och moder jord. Quan Yin har begärt att den här healingen ska återintroduceras och spridas över hela världen. Healingen är en direkt länk till – och förhärligad av Gud, universums källa. I dess ursprungliga form som kanaliserades av Giselle King - kallas den här sortens healing för "Magnified Healing" av den högste Guden i universum.

Jag tillkännager att källan till orginalet av den här källan den här informationen är Giselle King men som Quan Yin själv understryker, så härstammar inte den här healingen från henne utan den är en gåva av Gud och som sådan så följer jag Quan Ying´s instruktioner och kommer att föra den vidare till dig som Quan Yin´s storslagna healing. Använd den med intigritet och kärlek och ge den vidare till dem som ber om det, för dem som är i tjänst för jorden och mänskligheten. 

Den är mäktig, kärleksfull och healingenergin är direkt anknuten till dig från högre nivåer av medvetenhet, healingen flyter genom alla energihjulen och kroppen (chakran) centrerar och lyfter upp dig till den högsta vibrationen. Jag tackar Quan Yin för de här healingteknikerna och återsänder dem till jorden och mänskligheten.


I Quan Yin Healing så får du lära dig en metod som är lugnande och energigivande.

Ingen förkunskap krävs 
Kursen lärs ut på distans. 

 

*  Healingen hjälper dig att öppna upp för tilliten och medkänslan 
    inom dig själv.
* Du får hjälp att heala till ditt "bagaget" från det förflutna.
* Du kan heala och eliminera ditt karma.
* Du kan heala fysiskt och på distans.
* Kursen innehåller meditationer, praktiska övningar som rening av 
   ljuskanalen, balansering av chakrana, en behandlig för att ta hand 
   om och balansera nervenergin, harmonisera kroppen och assistera 
   med centrering.
* Scanna & stimulera kalciumtillförseln i ryggraden, distans 
   healing, eteriska transplantationer och Karma healing.
* Heala till den som gått över till andra sidan. Heala till jorden.
* Chakra & Aurakunskap och vikten av att skydda sig.
* Initiera andra i Quan Yin Healing. 

 

 

Kursen är på 5 veckor.

1 initiering

Efter godkänd kurs erhåller du ett certifikat

Kostnad 1300:- ❤

 

 

  • Det bör ligga i ditt eget intresse som elev att upprätthålla kontakt med din kursledare under kursens gång. Det är ditt engagemang som leder dig till lärande.
  • Ta ansvar för din kurs. Övning ger färdighet. 

 

 

 

Quan Yin - Kuan Yin - Kwan Yin - Kanshih Yin 

( Quan Yin's namn översatt från sanskrit. Avalokitsvara eller Avalokita) 

Namnet betyder "Hon som hör världens rop/ljud" 
Hon är skaparen av ljudet som belyser världen.

Quan Yin är bärare av Gudinnans och den heliga Moderns aspekter i Buddhismen. Samma aspekter som bärs av Jungfru Maria i Kristendomen och av Isis i den Egyptiska mytologin. Hon är den heliga Modern/Gudinnan, den feminina formen av Gud. Enligt Buddhismen så är hon den kvinnliga Buddhan. Hon representerar den feminina aspekten i den manliga energin. Försynens Gudinna från Kina. Hon är den eviga beskyddaren av alla barn och hon representerar också medkänsla och kärlek. Hon hjälper till vid helande och renar platser som är utsatta för negativitet.

Quan Yin är en himmelsk Bodhisattva ( Bodhisattva en varelse av upplysning som är kvar nära jorden, på Kinesiska är ordet Pú-sa) och en uppstigen Mästare. Ett av hennes arbete i den himmelska sfären är att sitta med i styrelsen för Karmats lagar. Quan Yin är en av de högsta upplysta ljusvarelserna som vakar över jorden.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS